33 Minggu..6 Minggu Lagi..

January 20, 2014

Assalamualaikum..
Ye..Asyiklah Ibu ni gi toilet terkencing..and Encik hubby gelakkan cara jalan I..Ok..6 minggu lebih kurang kalau sempat..Then..I kurus balik (padahal sekarang takdelah gemuk mana kan)..jalan steady je..Check up pun dah jadi 2 minggu sekali sebab takde problem..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

11 Komen

  1. Nina pun xsabar nk slimmm. Warghhh. Stress. Haha. Peha dah berketul2 ni. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..xpe..lagi 6 minggu then on your mark...set..go!

      Delete
  2. MESTI EKSAITED DAH KAN? TAKE CARE DEAR...

    ReplyDelete
  3. owh dh makin dekat...kejap je kan....teringat saat2 sy mngandung tahun lepas..bila makin hampir hari2 mbilang hari..rasa x sabar nk tgk bb kan...heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..kejap sgt rasanya..tak sabar nak tgk baby..dlm perut bukan main lagi..kalau keluar esok taktau lah..hehe

      Delete
  4. Adik eka kalu berjalan, teruk beno rope. kadang mak pon gelak hehehe..

    a ah akak xdela gemuk mana, biase je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..penguin dah ni..dr belakang tak gemuk Eka..Abg ckp slim..dr depan...ahaha

      Delete
  5. bestnya lynda...xsbr nk tgk bb baru nie..
    brg2 seme dh letak dlm kete?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azie..
      baru malam td bincang ngan hubby..dia tanya barang nak bwk dah siap ke..
      kebetulan Azie komen ni mmg kena standby lah ni..hihi

      Delete
  6. Semoga semuanya dipermudahkan ye Lynda..take care..InsyaALLAH semuanya selamat..Amin!

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.