Home Ads

Birthday Encik Hubby Hari Itu..

Assalamualaikum..

Simple celebration actually..malam 31 Disember tu nak g makan kat Islamic Steakhouse tapi tetiba Qoid Rafif kata nak makan kat kawasan rumah je..Dia ni dahlah susah  nak makan..so..kalau dia ckp nak makan kenalah ikut dia..so..mlm tu celebrate kat Papa Tomyam..hihi
Hadiah yang Sy beli thru Lazada..siap ada discount dan free shipping..Punyelah encik hubby memujuk nak tau hadiah dia apa..Dan dia amat gembira dengan hadiah ni..Sbb sehari sebelum beli dan masa sy buntu pk nak beli hadiah apa..dia tgh men`Google' benda ni kat Sony Store..Kat Sony harga RM159 tak masuk shipping..sy dapat lebih murah :) Ya..encik Hubby..I'm a very good observer..Alert :p
1 Januari..g bawak Qoid beli barang sekolah sikit..Ayah shopping dan Ibu pun shopping maternity blouse 2 3 pasang..pastu g makan kat Islamic Steakhouse again..dan mayb last time pegi kot sbb Encik hubby tak puas hati..
 
Panna Cota..biasa je..sedap lagi kat The Sumbs
Chicken Burger..Hangus kat luar dan tak masak kat dalam..So..Encik Hubby makan tak abis..
Salmon..Ok..
Total makan hari tu RM86. Tapi ntah kenapa dengan servis..Orang belakang marah-marah katanya dah sejam tunggu untuk Nachos je..Air dia dah abis baru makanan sampai..So..minta upgrade service dan kualiti makanan..Ingat nak g makan Pavlova kat Serai Empire..tapi hasrat berkubur lagi sbb tak larat nak jalan..Nanti lah ajak Encik Hubby..Ada Pulut Mangga best kat Shah Alam..tak sempat nak share..Next time k..Oh..semalam check up 31weeks PPUM..dalam dilema...xoxo

Lynda Che Lah


8 comments:

  1. Wow makanan semua nampak tempting!tapi kalau service lambat,memang spoil mood sungguh kan..haih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kan..klu tunggu lama sgt angin satu badan pula..hihi

      Delete
  2. Hi there! Would you mind if I share your blog
    with my myspace group? There's a lot of folks that I think would really enjoy your content.
    Please let me know. Thank you

    Here is my blog: Need For Speed World Hack

    ReplyDelete
  3. Macma berjanji plak kite makan kat tempat sama branch berlainan hehehehe.

    fizy la dia suka belanja makan, nak bagi eka gemok kot hehehehehe...

    Yg eka makan ritu okeyla not bad. Tapi dia punya chicken chop sdap! sos BBQ. Eka plak nasi goreng ah pau, rasa telor n udang hanyir skit. Makan tak habis bagi fizy habiskan. masa tu baru baik kena UTI. Tak slera sgt hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronoknya hubby suka mkn..ahaha..abg long tak berapa minat mkn yg lain sikit..akak suka try..hihi..takpe gemuk..cantik..hihi

      Delete
  4. lupa nk ckp. Cream caramel die sedap. Tapi takdelah sedap sangat. Panna cotta dh hbis masa tu. Kite tringin nak makan tu.

    the sumbs ada dessert dr fadzly. Nanti nak pegi la hehehe

    ReplyDelete
  5. nmpk sedap salmon tue..
    happy bufday utk hubby lynda..moga terus menjadi imam yg cmerlang utk keluarga tersayang

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~