14 Days To Go!

February 21, 2014

Assalamualaikum..
Ye..tambah tolak 14 hari..maknanya..bila-bila masa..hari terakhir kerja..tp xleh lepak rehat sbb scheduled meeting next week tp paperwork kena setel hari ini juga..Bos tanya pagi tadi..Lynda..u boleh bertahan lagi ke..ahaha..bertahan lah ni but Isnin I is dah cuti...xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

1 Komen

  1. Tak lama je lagi kan Lynda..semoga semuanya baik-baik je dan dipermudahkan ..amin..

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.