Anak-Anak

Assalamualaikum..
Nak share gelagat anak-anak sempena kehadiran orang baru..Qoid Rafif dan Arianna Hani mungkin dah bersedia menerima kehadiran orang baru..tp tak pasti sejauh mana..Qoid Rafif kadang-kadang memang buat perangai..sangat2..tp tahap kesabaran Ibu dan Ayah memang di tahap paling maksima sbb kami cuba memahami perubahan sekeliling yang bakal dia hadapi..To be nice..harap-harap semuanya berjalan lancar..
Dua-dua dah ok ke sekolah..Alhamdulillah..seronoklah tu..balik rumah ada je perkongsian..harap berterusan..
Ok..ini keadaan bila persiapan baby Q dah selesai..Dua-dua kata tak pernah tidur dlm baby cot..ahaha..adoilah..so..layan je..dua-dua nmpk excited tapi kita tunggu dan lihat je lah kan..xoxo

Lynda Che Lah

5 comments:

  1. alahai..cutenya kakak n abang dok dalam baby cot tu. hehehehe. baby cot ayish bambam kitorg x guna pun utk baby sbb last year pindah rumah sewa lain, malas pulak nak bawak keluar. hehehe

    ReplyDelete
  2. seronok tgk anak2 yg makin membesar dgn ragam msg2...moga kehadiran si kecil nti memberi lebih kebahagian buat lynda sekeluarga

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan segalanya...amin...

    ReplyDelete
  4. Salam..
    Hihihi, dorg excited nk try tdo situ gak ;)

    ReplyDelete
  5. Alahaii..semuanya excited!mesti tak sabar kan...

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.