Qoid dan Yana Birthday Bash!

Assalamualaikum..

Sy dah sarat so birthday Qoid Rafif yang jatuh pada Sabtu lepas telah dibuat bersekali dengan Nur Arianna Hani yang lahir pada 1 Februari..memula degil nak buat kat rumah sendiri..masak..dan layan tamu tapi akhirnya sy mengalah..Tak boleh dan nasib baik tak buat..Ni pun mcm nak patah pinggang wlupun semua urusan kemas mengemas famili yang buat..Order katering je..dan kek..
Menu : Nasi Tomato, ayam Masak Merah, Bihun Spore, Kuih Cendol, Air Mangga dan Teh Tarik..
Rainbow Cake dr Nazeha Cakehouse..TQ Zeha..Best!
5 Tahun..4 Tahun..
Bergaya dengan hadiah harijadi...
Tahun ni buat kecil-kecilan untuk kaum keluarga je..Sbb nanti Baby Q nak buat Akikah lagi..masuk rumah baru lagi..hehe..Mama buatkan doa selamat sikit untuk sy yang bakal bersalin..sambil tu untuk anak-anak ini semoga dipanjangkan umur dan dipermudahkan urusan mereka dunia akhirat..TQ Ma, Ayah, Paklang, Poksu, Angah, Shah dan semua kaum keluarga..dr Along dan Nol..

Hadiah hari tu semuanya dr famili juga.Qoid tahun ni bertuah sbb dapat apa yang dihajati..Dan semua kebetulan tema superhero..Yana almaklum perempuan..Girly things la..nti share hadiah k..mungkin boleh jadi ilham buat mummy-mama-ibu lain nak beli apa untuk anak-anak kita..xoxo

~BTW, congrats to my SIL selamat bersalin baby girl 17 Februari 2014 di HTAR..tunggu giliran sy pula..masih kumpul pahala..bertabah :) Insya Allah..

Lynda Che Lah

5 comments:

  1. KEMERIAHAN TERASA BIARPUN KECIL² DAN AHLI KELUARGA JER...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..janji ada celebration Masya..utk buat budak-budak seronok :)

      Delete
  2. Happy Birthday to Qoid n Yana..semoga menjadi anak yang soleh dan solehah ye sayang..Majlis tetap meriah walaupun ibu dah sarat sangat..yang penting anak-anak happy kan..

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan,
    Meriahnya harijadi.. selamat hari jadi!
    anak saya dah teruja tengok kek tu! :)

    ReplyDelete
  4. tak kisah la..kita dh celebrate, ada kek sebijik dikelilingi insan tsyg dh mgembirakan hati anak

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.