Qhalif Umar Bin Zainol Ariffin

March 10, 2014

Assalamualaikum..
Akhirnya..dapat buka blog..Alhamdulillah..sy dah selamat bersalin pada 3 Mac 2014 di PPUM..Czer atas permintaan sendiri dan sekarang berpantang di Kampung Kuantan..Big Thanks to Mama yang jaga saya..apa-apa kita patah balik gak kat mak kan..Big Thanx also of coz untuk Encik Hubby yang bertungkus lumus..berpenat lelah..ulang alik PPUM since sy warded on 2 Mac..keluar masuk beli barang..dan hari ni dah start keje..erm..Tq All..Nanti kita citer lanjut k..

Introducing our new Q..Qhalif Umar Bin Zainol Ariffin..Khalifah Yang Memakmurkan..Yes indeed..Look exactly like Qoid Rafif..Sgt serupa..Ni gambar 2nd day..

Qoid Rafif memang abang yang baik..protective..xde sapa boleh ambil adik bawa balik..sgt sayangkan adik..Lega ibu ayah sbb kami risau penerimaan dia macam mana..tp lega..dia boleh diminta bantuan..boleh tolong tgk adik masa ibu mandi..takda jealous ke apa..syukur..

Qhalif Umar masih tidur sebab dia jenis berjaga malam..erm..redha lah kembali berjaga malam..hehe..

Terima kasih kepada yang mendoakan..Banyak  nak cerita..Komplikasi ketika 2nd czer..review breastpump Snow Bear yang best..Pengalaman bersalin di PPUM..dan semua yang boleh dikongsi..

Lynda Che Lah #pray4MH370

You Might Also Like

10 Komen

  1. Comelnya Qhalif. Eka nak panggil Umar lah. Hehehehe.

    Tahniah utk akak dan abg long . Qoid dah ada geng hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..TQ Eka..panggil Umar pun boleh :)

      Delete
  2. tahniah linda... qhalif yg comel....take care k

    ReplyDelete
  3. Tahniah lynda..ALhamdulillah semuanya selamat dan dipermudahkan..Alhamdulillah..Qoid pon boleh jadi abg yang baik..ALhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. syukur alhamdulillah..tahniah lynda!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak, alhamdullilah. bagusnya abang jaga adik.. mesti sayang sangat ni ~~~

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.