BE April..Tq Nuff

April 29, 2014

Assalamualaikum..
Setelah lama BE tak menjenguk..TQ Nuffnang..xdelah byk tapi bolehlah buat menabung..
Mood holiday ON! mood Anniversary juga :p

xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

4 Komen

  1. Alhamdulillah rezeki..wah nak ke mana tu ?seronoknya holidayy..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sementara cuti berbaki ni Aida..hehe..balik kampung Ayah..sambil menyelam minum air :)

      Delete
  2. tahniah lynda..


    p/s: azie selalu singgah blog ni, tp jrg nk komen sbb ruang komen loading lmbt sgt, nape ntah..kena buka n biar dulu...dalam 3-5min baru loading komen tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Azie utk feedback.sblm ni pun ada yg inform xleh komen lgsg..nti check setting balik :)

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.