Lama Tak Update..

Assalamualaikum..
Lama tak update..kebetulan minggu lepas cuti sekolah..so bz dengan anak-anak kat rumah..Tempoh pantang tinggal lebih kurang 2 minggu lagi..Cuti bersalin tinggal 2 bulan..tetiba rasa macam cepat sgt kan..

Qhalif Umar dah officialy sebulan hari ni..kalau ikut perkiraan hari..ikut tarikh Khamis ni baru sebulan..so Khamis baru pegi cucuk..malam so far ok..bangun minum 2 kali..Dapatlah tidur..tp tak tahulah dah beralih bulan nanti..

Qoid Rafif..so far ok..cuma masa cuti sekolah mmg kadang2 buat my blood go upstairs la..mungkin sbb dia bosan kot dok umah kan..tapi sepanjang tempoh 3 bulan ke sekolah..byk peningkatan..dah pandai kira one-ten dengan lancar..menyanyi tak payah cakap..siap gaya hokey..zikir..selawat..syukur..anak bertuah...solat pun dah pandai..bacaan dalam solat masih praktis..at least..improvement yang amat hebat bagi 4 years old kid..nak amik report kad je tak sempat lagi sbb masih dlm pantangkan..insya Allah dah sihat esok boleh pegi..I'm proud of U, Qoid Rafif!
So far..Qoid dan Arianna boleh di harap membantu jaga Qhalif..bolehlah minta tolong amik barang ke..tgk baby kejap ke..tapi time baby Qhalif tidur pun sibuk di agah-agah dan di cium-cium..tapi dorg mmg syg Qhalif..Tq kesayangan!

Nak berblogging tapi kesempatan xde..ada BW tapi tak tinggal jejak je..byk juga nak share..Insya Allah di kesempatan lain..xoxo

Lynda Che Lah

No comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.