Hari Ibu..

May 19, 2014

Assalamualaikum..
Hari Ibu hari tu jatuh pada 11 Mei..tp xde sambutan sbb baru balik dari cuti-cuti Malaysia..kepenatan semua..tapi tetap dapat hadiah hari ibu bila Qoid Rafif balik dr sekolah tempoh hari..
Hadiah paling bermakna adalah anak-anak sihat dan ceria..hidup bahagia dan dilimpahi kurniaan rezeki yang baik-baik..Cukup buat seorang ibu..kan..dan semoga anak-anak ini terus sihat dan diberi perlindungan..Untuk mama..jasamu tak terbalas..yang termampu..terima kasih untuk segalanya.xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.