Mohon Terasa!

May 30, 2014

Assalamualaikum..

Nak share sesuatu dr FB..
Nice..sy tak tgk ABPBH hari tu tapi dpt bayangkan artis Melayu Islam kita berpakaian bagaimana..sy cuma tgk gambar Felixia dan berbangga dengan dia campur sedikit rasa malu..semoga dia istiqamah..begitu juga saya..jangan dipersoalkan tentang sejarah silam beliau..past is past..lagipun dia amatlah jahil dan dilahirkan sbg bukan Islam..semoga hidayah terus memihak pada dia..Insya Allah..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

3 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.