Our 5th Anniversary Dinner

May 06, 2014

Assalamualaikum..
Tahun ni punye anniversary mmg sempoi..Dinner kat Pizza Hut Bukit Kemuning with 2 bundles of joy..Anak-anak..Hubby ckp..anak-anaklah hadiah terhebat utk setiap anniversary kami..Biasanya masa anniversary akan pegi holiday atau stay at hotel tp sbb komitmen sports day Qoid x dptlah pegi on the date..tp kitorg akan pegi lusa..sponsor lagi...ekeke..can't wait!
Semoga kebahagiaan kekal hingga hujung nyawa dan dipertemukan Allah di Syurga Abadi..Semoga kasih dan semangat kami terus utuh..Utk Anak-Anak Ibu dan Ayah..semoga kalian juga beroleh keberkatan dunia dan akhirat..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

3 Komen

  1. Ingat akak ada post gambo makanan. Terliur nak tgok hihihihi..

    Happy annivesary kak.

    Cepat je Qhalif beso kan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eka..tak dan nak amik gambar makanan dah skrg ni..huhu
      BTW..mmg kejap je Qhalif besar..time flies...

      Delete
  2. tahniah lynda..semoga kekal bahagia ke akhir hayat..

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.