Qoid & Yana Sports Day

Assalamualaikum..
Event sports day ni berlangsung masa cuti 1 Mei hari tu..so..bangun pagi juga dan bersiap ke Dewan Tanjung MBSA, Seksyen 19 utk hari sukan pertama anak-anak..Semangat Qoid bangun..dia rumah merah (delima) dan Yana rumah ungu (Anggur)..Ngan Onny Tok Ayah sekali datang..almaklum..hari sukan pertama cucu-cucu kesayangan..

Kami sampai dewan pukul 8 pagi..ngan Qhalif sekali dibawa..excited lebih Ibu ngan Ayah..
Masa ni Qoid Ok lagi..tapi muka sedih sikit sbb ramai sgt orang kat dewan tu..Sampai time perbarisan  masuk..Ibu dan Mama sibuklah dok amik video..nampak Arianna lambai-lambai..sampai je Qoid depan Ibu terus keluar perbarisan..muka blur dan end up nangis..haha..pujuk punye pujuk suh masuk barisan xmau..pastu mmg tugas Mama lah utk hantar dia ke dalam barisan sbb memang tak makan ckp Ibu dah..sambil tu Ayah curi-curi amik gambar dia menangis masa dalam barisan..tapi sekejap je lah nangisnya..Alhamdulillah masa game dia ok..
Onny ngan Tok Ayah bawa Qhalif balik lepas perbarisan..Lagipun dewan penuh dan panas..tak selesa Qhalif nak tidur..TQ Ma Ayah..
Utk second game..ngan parents..Qoid ngan Ibu main game suap makanan sambil tutup mata..menang ok..hihi..Mama dan Yana pilih makanan berkhasiat/takberkhasiat..dpt no 2..Oklah seronok2 ngan anak2..Pengalaman baru buat mereka dan utk kami juga..tunggu konsert tahunan pula apa rupanya..bagaimana gelagatnya..tp mmg anak-anak buat kami seronok dan bangga..xoxo
Lynda Che Lah

No comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.