Qoid dan Yana First Time Sambut Hari Guru..

June 02, 2014

Assalamualaikum..

Entry peram..tapi nak share juga sbb first time anak-anak sambut Hari Guru..Deal ngan Angah, belikan bunga untuk Teacher sorang sekuntum..RM5..bolehlah kan..so..xcited lah dorg bagi teacher bunga..
 
TQ Onny amik gambar sbb masa ni Onny yang amik dorg..
Alhamdulillah..Hasil didikan teacher-teacher ni Qoid dan Yana byk berubah..Si Qoid asyiklah menyanyi tak henti..dan zikir especially..sbb kita yang dewasa ni pun kadang-kadang lupa nak bertakbir, bertahmid..tp dia byk ingatkan Ibu Ayah..takbir, tahmid dalam kereta instead of borak kosong je..sama-samalah kami dalam kereta tu..Qhalif pun suka dgr abang nyanyi..Kalau abang menyanyi dia diam..hehe..Semoga anak-anak ini membesar dgn sempurna..dan semoga sikap ni berterusan hingga akhir hayat..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.