Qhalif 4 Bulan..

July 03, 2014

Assalamualaikum..
 
Qhalif Umar dah 4 bulan hari ni..semalam demam sikit..Ibu cuti..Sepanjang 4 bulan..senang jaga..cuma baru ni selsema..tp dah baik..nti share tips atasi bayi selsema next post..
Berat paling latest 6.2 kg..dah pandai meniarap..kuat menyusu..cuma semalam x sedap perut agaknya..so dia reject susu tp still minum sikit..ni gambar tidur tepi pantai Pulau Beras Basah, Langkawi..umur baru 4 bulan dah sampai Perhentian dan Langkawi..hehe..Insya Allah, raya ni balik Besut..Bawa anak-anak jalan..Semoga anak-anak ibu sihat selalu..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

1 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.