Home Ads

Selepas 12 Tahun..

Assalamualaikum..

Dah masuk Julai..sekejap je kan..so officially hari ni dah genap 12 tahun  Nol-Lyn berkenalan..bersahabat baik..Insya Allah sampai Jannah..
Ye..perbualan pagi ini..selepas 12 tahun..bukan senang nak ingat macam-macam kan..ahaha..teori tentang lelaki itu mmg tepat..teori apa? sila Google..hehe..gurau je ye awak!

TQ sbb sentiasa ada di sisi..sentiasa mendengar rungutan..keluhan dan ketidakpuasan hati..sentiasa sabar wlupun kdg2 kita bercakap mcm nak bergaduh sbb telinga I tak berapa dengar sebelah ni..terima kekurangan dan kelebihan I dengan setenang dan semahunya..semoga kita terus jadi bestfren untuk backup anak-anak lepas kena marah ngan teacher :p Luv U till Jannah! Nak belanja gambar zaman muda..ahaha..mudalah sgt!

xoxo

Lynda Che Lah

8 comments:

  1. Hehehe ingat ye abg long. Takpela salah sikit pun. Kitorang pulak 6/7 ni baru 6 tahun hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6/7 besday akak..ngehheee..motif?
      hahaha

      Delete
  2. 12 tahun?lamanyaaa..tahniah Lin n suami..semoga berkekalan hingga akhir hayat..Amin!!

    ReplyDelete
  3. waaaahhhhh...memang lamaaaaa..!!! saya dulu dalam masa 12 tahun.. tah berapa kali bercinta putus.. ngan orang lain2.. hahahaha... akhirnya Allah bagi orang yang tepat tuk saya.. alhamdulillah.. :) neway.. tahniah yer.. dan smoga terus kekal ikatan kasih sayang cinta tu sampai bila2.. amiiinn... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Aty..cabaran besar sbnrnya stay ngan org yang sama for 12 tahun ni..hehehe
      tp kami mmg best fren...

      Delete
  4. wow 12yrs!! moga berkekalan hingga ke syurga ye...amiiin

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~