Entry Raya Yang Last ~ Raya Kat Ofis..

August 26, 2014

Assalamualaikum..

Dah hujung Syawal..sekejapnya mcm sekejapnya Ramadhan..Semoga ketemu Ramadhan akan datang..dengan anak-anak yang makin membesar dan bijak..So that, Ibu Ayah blhlah nak tarawih kat Masjid..

Ofis buat jamuan raya hari Khamis lepas..kebetulan Jumaat lepas berkabung kan..tak sesuai pula nak up gambar gembira lara kitorg..Saja share sini utk kenangan..Tiada gambar makanan lauk pauk raya..yang ada selfie kitorg je..bolehlah nak tuan tanah glamer kat blog sendiri..

2 jejaka dah berpunya..seorg isteri dengan seorang anak..
 
 
 
Ada gambar Qoid Rafif ngan Arianna Hani sambut raya kat sekolah..Nanti share..xoxo
~*Tgh periksa KPSL kat Titiwangsa..Entry autopublish*~

Lynda Che Lah


You Might Also Like

2 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.