Order Lasagna ~ Terima Kasih Datin..

September 05, 2014
Assalamualaikum..

Alhamdulillah berkat berblogging mungkin..adalah sedikit rezeki utk luaskan bisnes Lasagna..buat sikit-sikit..Actually dpt call pada 26 Ogos hari tu..Nak order lasagna utk jamuan..Jamuan tu pada hari Kebangsaan di Bukit Rimau.. So bertanyalah puan pemanggil, blh tak buat lasagna size XL..nak 8 set..tetiba rasa nak pengsan..sbb tak pernah lagilah buat sebanyak tu..tp dengan kental semangat..sy kata OK..Maka bermula  episod cr barang..g bakeri..g beli barangan basah..huhu..dan syukur semuanya berjalan lancar sehingga ke hari penghantaran..
Pagi 31 Ogos tu kerah encik suami ngan anak-anak bangun awal sbb lasagna perlu dihantar sebelum jam 11 pagi..bertolak dr rumah pukul 9.30 pagi..cari rumah Datin kat Sri Damai, Bukit Rimau..Actually taktau beliau Datin..tp guard rumah yang bagitau..tapi Datin sgt humble dan soft spoken..TQ Datin..Sbb percaya dengan sy wlupun tak pernah rasa lagi..dan terima kasih juga utk Datin sbb buka jalan lebih luas utk saya..Insya Allah, lagi 2 minggu nak join event..Bertambah rezeki..doakan saya..xoxo
For order pls WA atau call 0182033719 - Penghantaran ke Klang, Shah Alam dan sekitarnya atau self pick up..TQ

Lynda Che Lah

13 comments:

  1. Syukur, Alhamdulillah. Semakin berkembang bisnes lepas ni.

    ReplyDelete
  2. wahhhh..murah rezeki awak ye lyn..berapa rm ni? kita x pandai nak buat sendiri..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau besar XL mcm ni..sy jual RM50
      standard size RM20 tp kalau banyak blh kurang harga :)

      Delete
  3. Salam. Hee rezeki yang murah sangat.

    ReplyDelete
  4. bukit rimau... boleh lah order...test nanti... sedap ni nampak...hurrmm... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aty dok bukit rimau ye..hihi.
      nti blh try..kota kemuning larat lagilah nak hantar..kalau jauh sikit dah kena cas hantar :)

      Delete
  5. Rezeki tu kan Lynda..Pandainya buat..siap ambik order lagi..mesti sedap..nanti kalau teringin, bolehlah aida order ye..hehee

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki akak. Nanti nak jugak rasa hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nak ngedate ngan Eka pun asyik berhalangan je..

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.