October 30, 2014

Lunch @ Sana'a Cyberjaya

Assalamualaikum.. Dah nama pun jalan-jalan..makan..tidur..makan tidur kan..so masa dok kat Palm Garden hari tu Encik Hubby bw makan kat...
October 29, 2014

Setitis Kasih Darmia..

Assalamualaikum.. New obsession sbb ada abang Jebat!! tp first episode takdelah dpt tgk..sbb kat TV9..Si Qoid balik rumah dah conquer T...
October 27, 2014

Rezeki Nuffnang..

Assalamualaikum.. Baik lagi hati Nuffnang nak bg BE hujung Oktober ni..ada juga yang masih running..ada yang dah credited..bolehlah me...
October 13, 2014

Review : Lasagna Saya..

Assalamualaikum.. Alhamdulillah thru blog dan FB skrg boleh tambah pendapatan..so sy guna lah kesempatan ni meniaga kecil-kecilan..Dan sy...
October 10, 2014

Hari Ini..

Assalamualaikum.. Ramai share BE Nuffnang banyak bulan ni..hehe..Alhamdulillah dapat juga..Wlupun minggu ni tak byk benda share..Sibuk ...
October 05, 2014

Salam Aidiladha

Assalamualaikum.. Salam Aidiladha semua..Turn raya Kg Kuantan..yg happy raya confirm anak-anak..siap tanya mana duit raya..hehe Ray...
Powered by Blogger.