Home Ads

Qhalif Umar ~ 7 Bulan

Assalamualaikum..

Qhalif Umar 7 bulan hari ni..
Perkembangan baik..Alhamdulillah selsema dah takde..Batuk je masih tak hilang..
Dah pandai duduk..
Merangkak dengan jayanya jemput Ibu Ayah balik keje..
Kuat makan..Pantang tengok orang makan..dia pun join..tak kisahlah baru lepas minum susu ke..baru bangun dr tidur ke..mata mengantuk ke..makan lebih penting..actually solid food dah start ms umur 5 bulan..dan sy tak bg dia bubur atau puree ke.. terus direct bg roti..nasi..biskut..dan semuanya ok..Qoid dulu pun gitu..2 beradik ni kalau lembik mcm bubur tu abis diluahkan balik..
Pandai tengok kamera..suka tgk diri sendiri kat video ke..cermin ke..
Dah memanjat kat sofa..meniti..dan lepas tangan konon terror dah blh berdiri..
 
 
Semoga sihat selalu..bertambah bijak even manja sgt sbb tau dia sorg je point of attraction...mengada nangis buat-buat...hehe..xoxo

Lynda Che Lah

2 comments:

  1. Dah 7 bulan dah sayang..semoga terus membesar dengan sihat dan bijak ye..comelnya Qoid ni..tang mata tu yang tak tahan..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mommy Aida..
      btw ni Qhalif..hihi..typo kot..hehe

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~