Qhalif Umar ~ 7 Bulan

October 03, 2014

Assalamualaikum..

Qhalif Umar 7 bulan hari ni..
Perkembangan baik..Alhamdulillah selsema dah takde..Batuk je masih tak hilang..
Dah pandai duduk..
Merangkak dengan jayanya jemput Ibu Ayah balik keje..
Kuat makan..Pantang tengok orang makan..dia pun join..tak kisahlah baru lepas minum susu ke..baru bangun dr tidur ke..mata mengantuk ke..makan lebih penting..actually solid food dah start ms umur 5 bulan..dan sy tak bg dia bubur atau puree ke.. terus direct bg roti..nasi..biskut..dan semuanya ok..Qoid dulu pun gitu..2 beradik ni kalau lembik mcm bubur tu abis diluahkan balik..
Pandai tengok kamera..suka tgk diri sendiri kat video ke..cermin ke..
Dah memanjat kat sofa..meniti..dan lepas tangan konon terror dah blh berdiri..
 
 
Semoga sihat selalu..bertambah bijak even manja sgt sbb tau dia sorg je point of attraction...mengada nangis buat-buat...hehe..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

2 Komen

  1. Dah 7 bulan dah sayang..semoga terus membesar dengan sihat dan bijak ye..comelnya Qoid ni..tang mata tu yang tak tahan..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mommy Aida..
      btw ni Qhalif..hihi..typo kot..hehe

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.