Qhalif Umar ~ 8 Bulan

November 03, 2014
Assalamualaikum..
Hari ni Qhalif Umar dah 8 bulan..dah pandai mcm-mcm..dan perangai pun macam-macam..Dah memanjat sofa rumah Onny..tp nasib baik pandai turun balik..gostan kaki turun dulu..tp kdg2 terbalik juga kepala ke bawah dulu..Kalau menangis toksah ckplah...klu sedih..mmg sedih benar..kdg smpi tgh malam tak abis lagi sedih tu..teringat-ingat..Manja lebih sbb dia tau dia paling kecik kot..
Dah pandai pegang botol susu sendiri..makan sendiri..merangkak keliling rumah..berdiri terhuyung hayang lepas tgn..ni tunggu bertatih je lah..
Kesihatan ok..Selsema batuk dah takde..cuma baru ni berat turun 2 kg sbb aktif sgt kot..tp yang lain semua ok..
Suka menyakat abang..kalau ngan abang happy lah sgt suka senyum ngan gelak..ngan org lain mahal senyum dia..hehe
Dah pandai duduk..pastu pantang nampak kelibat Ibu..nak berdukung memanjang..kalau kat rumah Onny pantang tgk Onny..mulalah mengada..
 
Semoga terus sihat dan aktif..Ni gambar amik kat Parent's Meet Day Little Caliph Sabtu hari tu..nti cerita pasal abang Qoid..xoxo

Lynda Che Lah

2 comments:

  1. uii...dh besar, handsome anak teruna ni

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..moga qhalif trs mbesar bagaikan juara..amin

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.