Qhalif Umar ~ 8 Bulan

November 03, 2014

Assalamualaikum..
Hari ni Qhalif Umar dah 8 bulan..dah pandai mcm-mcm..dan perangai pun macam-macam..Dah memanjat sofa rumah Onny..tp nasib baik pandai turun balik..gostan kaki turun dulu..tp kdg2 terbalik juga kepala ke bawah dulu..Kalau menangis toksah ckplah...klu sedih..mmg sedih benar..kdg smpi tgh malam tak abis lagi sedih tu..teringat-ingat..Manja lebih sbb dia tau dia paling kecik kot..
Dah pandai pegang botol susu sendiri..makan sendiri..merangkak keliling rumah..berdiri terhuyung hayang lepas tgn..ni tunggu bertatih je lah..
Kesihatan ok..Selsema batuk dah takde..cuma baru ni berat turun 2 kg sbb aktif sgt kot..tp yang lain semua ok..
Suka menyakat abang..kalau ngan abang happy lah sgt suka senyum ngan gelak..ngan org lain mahal senyum dia..hehe
Dah pandai duduk..pastu pantang nampak kelibat Ibu..nak berdukung memanjang..kalau kat rumah Onny pantang tgk Onny..mulalah mengada..
 
Semoga terus sihat dan aktif..Ni gambar amik kat Parent's Meet Day Little Caliph Sabtu hari tu..nti cerita pasal abang Qoid..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

2 Komen

  1. uii...dh besar, handsome anak teruna ni

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..moga qhalif trs mbesar bagaikan juara..amin

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.