Qoid & Arianna ~ Mini Concert Little Caliphs

November 24, 2014
Assalamualaikum..

Mini concert Little Caliphs Sec 7 diadakan di Dewan dalam Kumpulan Media Karangkraf hari Selasa 18 Nov. Memandangkan Ibu dah cuti lama sbb Qoid & Qhalif kena HFMD maka lepas balik keja terus merempit ngan Ayah yang cuti ke sana..Masa sampai nampak Qoid tgh beratur sbb dah sampai turn..Nasib baik sempat.. Tak sempat tgk 1st show Arianna je..Kenapa lah kan buat hr bekerja :(

Masuk dewan..penuh..Mama, Ayeed, Esyam n Qhalif dah ada..Terus pegi depan pentas..amik video Qoid nyanyi lagu Maher Zain-Number One for Me..Tak nyanyi sgtla..hehe..buat gaya ngan menari..Mata bergenang sbb lagu ni dan sebab macam tak percaya..itu anak yang kecil dulu dikendong..didodoi..dah dok menari atas pentas nyanyi untuk Ibu..dan depan org ramai..jauh berbeza dengan Qoid yang dulu..skrg ada self confidence dan berani! Amik video terus..xde gambar.. nak share tak dpt sbb long duration..

Hebatnya Anak Ibu! Lepas tu tgk Arianna jadi buah oren..nyanyi lagu ulat bulu..hehe..Maklong tak sempat amik gambar sbb tgh tidokan Qhalif..Then last sekali..semua nyanyi lagu Goodbye..Sedih..ahaha..sebab dah habis dah penggal ni..sekejap je rasanya..
Dah setel dalam pukul 6.30 macam tu..keluarlah kami bergambar kenangan..beria semua bergambar..ahaha..al maklum ada artis 2 org ni..
 
Gambar terbaru kami sekeluarga..Alhamdulillah utk semua ini..So..Qoid & Arianna dah cuti sekolah..dok bergumpal tunggang terbalik kat rumah Onny..hihi..tapi sekejap je kot kan cuti ni..Tau dah naik sekolah semula tahun depan..sesi tahun depan start 8.30 pg-12.30 tgh..Nanti sy share yuran Little Caliphs 2015 k..xoxo

Lynda Che Lah

4 comments:

  1. alhamdulillah..tahniah qoid & arianna..
    cuti2 ni leh la enjoy..rehat2.. hehe..

    lya aritu pon ambik cuti..sbb buat hari kerja gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Lya..
      mmg dah amik cuti tp sbb emergency Qoid Qhalif demam..cuti cancel
      klu tak..xde lah kelam kabut

      Delete
  2. Wahh meriah jugak mini concert diorang..macam-macam aktiviti ada..Mesti diorang pn enjoy buat semua persembahan..Aqil punya concert this sunday..so agak tak sabar jugak..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kn Aida.. Anak-anak kita rupanya..hehe

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.