Serabut..

December 05, 2014
Assalamualaikum..

Hari Jumaat..mood laki bini serabut..Rumah skrg dah setel segala urusan dokumentasi jual beli..So..kena letgo dgn rasminya dlm masa 5 hari..short notice sgt! Lawyer ckp..we assumed u dah kosongkan rumahlah..ye lah assume bilamana u all sendiri tak bagi exact date bila blh setel..stress!!

Rumah baru dah siap..dah proceed utk balance 20% ngan BPP tp kunci akan dpt dlm ms 21 hari..paling lewat semasa hari Krismas..Tp ni nak keluar rumah ni nak dok mana dulu ngan barang yang wlupun byk dah jual still banyak T_T.. Dengan 2 Q's nak kemas rumah pindah barang..kami is pengsan! Semoga ada jalan..Inalillah..

Lynda Che Lah

5 comments:

  1. dr Shah Alam ke Bukit Kapar, Meru, Klang je kak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh hehe.. umah in laws kite kat Telok Gadong, Klang. Dekat la tu! Eh, pe kena-mengena? Ahaks!

      Delete
    2. tak dekat kak..ahaha..nak reply juga

      Delete
  2. Memang serabut kalau ada due date ni kan..lebih kalut nak kemas barang-barang yang banyak..Aduhaii..sabar ye Lynda..semoga ada jalan..AMin!

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.