Bersalin di PPUM - Update untuk 2015

January 28, 2015
Assalamualaikum..

Susulan post berkaitan PPUM <di Sini> dan <di Sini>..

Byk pertanyaan yang sy dpt dan reply pun..at the same time ada readers yang baru pegi check up dan plan nak bersalin di PPUM tahun 2015 ni share tentang prosedur bersalin di PPUM terkini..

Perkongsian terbaru.. So..PPUM hanya menerima pesakit dengan masalah semasa mengandung..(kencing manis, darah tinggi..tekanan rendah, placenta previa) dan pesakit ulangan kalau tak silap..
So..pls take note siapa yang nak bersalin di PPUM..harap dapat confirmkan info dulu sebelum decide..terima kasih kepada readers yang banyak share..tp PPUM mmg the best hospital untuk bersalin selain dari hospital swasta yang lain..UMRA pun ok..DEMC pun ok..cuma costly..xoxo

Lynda Che Lah

2 comments:

  1. so far pengalaman saya bersalin kt hosp govt mmg terbaik especially kat hosp selayang..dari a-z mmg terbaik..cuma biasalah tang staff nurse ada yg ok, ade yg x ok..so far semuanya cemerlang..hehehe..jimat kos kat situ sbb xyah kuar satu sen pun..

    ReplyDelete
  2. oh gitu pulak ye rules ppum...tengs sharing...

    aku tiga2 anak bersalin kat gomen jer..tapi service ok je, dari doktor sampai lah ke nurse...alhamdulillah...tip top...

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.