Home Ads

Deko~Lah~Sangat : My Kitchen Cabinet

Assalamualaikum..

Semalam tunjuk gambar dining..ada 2 3 readers minta tunjuk Kitchen Cabinet..Rumah sy tidaklah besar mana..cuma itulah ada side dapur dan dining..so balas dendam juga..dulu rumah tak dapat buat fully cabinet..kali ni kita buat..lagipun rumah ni nak duduk sampai pencen..eh..ye ke..hehe..

Kitchen cabinet sy bentuk U dengan bar. Konon-konon semangat nak buat breakfast then minum kopi ngan encik hubby pagi-pagi..Konon ye..kalau dah pukul 6.30pagi pun dok terkejar nak keluar rumah sbb nak elak jammed..berangan je lah dok situ minum kopi..setakat ni..bar tu jd tempat Qoid buat homework..dia pun suka..dah save satu hal..meja studi Qoid tak payah beli :p
 
 
Saya amik kitchen cabinet dengan All Kitchen..Usahawan muda melayu kita..So far senang deal..senang semua..dan harga berpatutan..so sila terjah FB All Kitchen atau Blog All Kitchen..contact no 0192898826..top tu pakai melamine..dpt free hod, 2 bowl sink ngan soft close door..kalau tutup pintu takdelah berbunyi kan..so far..suka lah ngan design sbb nampak simple..btw kerusi bar beli kat Ikea..harga best!xoxo

Lynda Che Lah

11 comments:

  1. ala kak.cite lah panjang lg.pasal budget.harga.hehehe.but nice kak! suka3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rara,
      perjanjian ngan Hubby..
      boleh post tp no harga revealed..ahaha
      tp overall dlm RM4k++
      dan in budget..yang penting suka!

      Delete
  2. Small nice akak nak gelarkan dapur ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. akak follow ye..follow balik tau..

    ReplyDelete
  4. Sweetnya dapur. Best jgk ada meja tuh, kalo ada tetamu leh masak sambil sembang....xyah berdiri lama2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan kak..smbil masak blhlah layan tetamu.tetamu pun blh duduk smbil minum while kita prepare meals..2 in 1..hehe

      Delete
  5. cantiknya dapur gini. Berangan jugak nak dapat dapur gini sambil masak keletung keleting hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eka..
      dpt dapur idaman hati..mood memasak ada je..
      hihi..umah lama dulu bgn pagi cko ngan abg Long jom bfast luar..
      skrg ni bgn terus masuk dapur..ahaha..
      semangat sgt konon

      Delete
  6. alhamdulillah...kite berjiran..

    ReplyDelete
  7. As salam.Best baca cerita kabinet siap dengan baik. Pengalaman saya agak kurang baik. Setakat ini kerja belum siap sepenuhnya.

    http://jendeladapursaya.blogspot.my/2015/10/kabinet-dapur-bumiputera-dari-jendela.html

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~