Gadis Bertudung Dicium Artis Kpop ~ Sila Bangga dan Tunggu Je Allah Turun Bala..

January 12, 2015
Assalamualaikum..
sumber:siakapkeli
Memula ingat nak diam..tp makin seronok pula dorg pertahankan diri bangga then marah org lain..
Allah dah tunjuk macam-macam..banjir besar mcm tsunami..jerebu tak sudah..sungai kering kontang..tanah runtuh 2 3 kali sebulan..ini kisah setahun lalu..tahun ni masih baru..entah apa Allah nak hantar lagi..

Tetiba muncul pula anak-anak gadis bertudung dipeluk cium..diraba dengan rela siap muka blushing gembira tahap takleh tidur malam..maybe juga tak mandi sbb perfume artis KPop mata sepet ada lagi lekat..tp dorg tak fikir pula artis Kpop yang peluk cium raba dorg tu kencing berak pun lap pakai tisu je..bangun pagi tak mandi..erk...

Yang paling tak best..fans yang kipassusahmati (die hard fans) Kpop dok smash org ckp pasal macam lah korang pun tak buat dosa..tak pernah peluk pegang tangan bf/gf..Adoilah..adik-adik ku..berpijaklah di bumi yang nyata..Allah Maha Melihat..Maha Tahu..Maha Mempunyai Segalanya..Takutlah kita padaNya..Kerana korang mungkin..kami yang cuba perbaiki diri dan terus mencari redha Allah terpalit sama..

Kalau betul minat pun..agak-agaklah..ni mmg tak beragak langsung..Adik-adik..jom baiki diri..Ya Allah..takutnya apa Allah nak hantar ni..kiamat kecil dah banyak tandanya..Semoga kita tak terus alpa..

Lynda Che Lah

3 comments:

  1. jadikan ikhtibar dan pengajaran buat kita semua..agar tidak tersasar iman hanya kerana minat..
    malu

    ReplyDelete
  2. panas panas panas.... bagi yg menyokong tu, cubalah kalau perempuan lain kena cium ngan artis bukan kpop... artis Malaysia ker... terus berterabur keluar hadis hadis sahih...

    ReplyDelete
  3. mmg rendahnya maruah seorang wanita..memalukan..x sanggup nak tgk video tu sampai habis. mmg cari pasal. negara kita ni negara Islam, kenapa rendah sgt martabat dan maruah gadis2 yg kononnya 'alim' sbb bertudung, tapi sanggup berpelukan berciuman atas rela sendiri..murahnya harga diri..nauzubillah..semoga anak2 kita terhindar dari gejala2 yg tidak sihat ini..amin amin..

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.