Selamat Bertunang Azwan & Yaya

January 12, 2015

Assalamualaikum..

Ni antara event terbesar family utk awal tahun 2015. PakLang Azwan bertunang. Ni event pada 3 Januari 2015. Ada event lain yang start Januari..nti share..tak cukup nafas rasanya..hehe..

Yaya tinggal nearby je..so selamat kos menghantar rombongan..ngehehe.. Kami berkumpul kat rumah Mama pagi Sabtu seawal jam 8.30 pagi. Ada buat doa selamat sikit..then bertolak ke rumah Yaya dalam jam 11.30 pagi.. Semua hantaran Pak Ali buatkan..senang..tinggal amik je..makan pun order je..so kira cuci tangan..as usual OP still Majid Aziz..Tq Jid..

 
Tema pihak kami mint purple/purple..jenuh cr baju nak sedondon..hihi..Hantaran 5 berbalas 7..Biasa je lah hantaran kan..janji bertunang dalam setahun ke setahun setengah..so haruslah kakak-kakak ni menyimpan duit nak buat baju sedondon..nak cari shawl sedondon..nak buat goodie bag..handbag baru..kasut baru etc..hehe..
 
Nanti kalau gambar dari OP dah ada..boleh share lagi..Semoga berpanjangan..tabah menghadapi alam pertunangan yang penuh dugaan..I dulu bertunang 4 bulan je..pun macam-macam..ahaha..tp Jodoh, ajal sebaik-baik perancangan Allah..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.