Pasang Filter Air Murah

February 20, 2015

Assalamualaikum..

Nak share 1 produk best..Filter air..Bukan Coway..Bukan Diamond..Biasa je..Yang bestnya..datang pasang dengan harga RM550 dan boleh bayar 2 kali..Air yang ditapis memang bersih..Seronok mandi sebab air dah takda keladak lagi..Memang airnya ditapis dan hilang semua karat.
 
Filter ni akan dipasang di main pipe kat luar rumah. Yang dekat meter..so air yang masuk dr paip luar akan ditapis di sini.. Filter ni pun jenis flush untuk dibersihkan.so tak payah beli penapis dan buka untuk tukar penapis..Dia flush sendiri..

Kawasan pemasangan merangkumi Klang, Shah Alam, Putrajaya, dan sekitar..Kalau korang nak pasang utk rumah boleh call Zainol 019 290 8231 Cakap tau dr blog Lynda ye..Harga special dah tu bagi siap bayar ansuran 2 kali..Pembayaran pertama lepas pasang dan pembayaran habis boleh dibuat dalam bulan akan datang melalui no akaun yang akan diberi..
So yang berminat boleh contact no di atas..xoxo
Lynda Che Lah

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.