Qhalif dan Moyang..

February 05, 2015

Assalamualaikum..

Aktiviti petang Qhalif Umar..asal Ibu balik pukul 5 mulalah bising ajak keluar..PakChik bawa round dulu then sambung dok amik angin petang ngan Moyang..
 
 
 
Cicit bertuah..mmg ni wajib kalau petang-petang..Pagi pun sama ngan Onny..Kecuali hari hujan..hehe..Abang Qoid..main basikal..police n thief lah..macam-macam..Pukul 6.15 br naik mandi semua..baliklah kami pukul 7 mlm. smpi rumah pukul 7.50mlm..Malam hari bekerja Ibu Ayah pengsan awal..hehe..xoxo

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.