Qhalif Umar ~ 11 Bulan 6 Hari

February 09, 2015
Assalamualaikum..

Ni kes lupa nak update umur anak ms cuti..hari ni baru teringat Qhalif Umar dah 11 bulan 6 hari..
Dah pandai jalan laju..
buat lawak sendiri gelak..
gelak bila dengar org gelak terutama time Ayah gelak tgk Running Man..
Mengusik abang dengan bawa lari trek ngan kereta HotWheel abang time abang nak main..
Makan banyak..
Merajuk tahap lentok badan ke belakang sampai jatuh..
Nap 1 hari sekali je klu ngan Ibu (takde can Ibu nak tidur hari cuti)
Tolong kemas dapur masa Ibu masak..(sangatlah kemas)
Tolong punggah balik baju yang dah lipat either dah masuk dalam almari atau belum..(stress!!)
Bangun tengah malam sambil  mamai, jalan huyung hayang ikut Ibu buat susu..
Aktiviti pagi ngan Onny dah jadi acara wajibul ngunnah..
Bising merepek cakap apantah tak faham..
 
 
Gambar courtesy Onny..kenapalah mcm dah besar sgt ni..Bau masam baby dah takde..huhu..memanglah kadang-kadang Ibu stress suh kamu cepat besar sbb penat nk layan kerenah macam-macam..tp cepat sgt besarnya ni..hihi..Qoid pun..kang tau-tau dah ada calon menantu bawa balik..erk...T_T pls stop growing anak-anak Ibu..eh..boleh ke gitu..hehe..xoxo

Lynda Che Lah

2 comments:

  1. sekejapje dah besar kan nda? bila pikir balik rindu masa dema kecik2 masih bayi. nak suruh kecik balik mustahillah.. muehehehe.. ngandung lagi nda.. try yang pompuan plak muehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha..baca komen akak pun rs mcm nak pengsan!
      kalau ada rezeki..sekali lelaki juga..acaner tu..kehkeh..
      pengsan lagi..hihi

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.