Sambutan Birthday Arianna ~ 1 Februari 2015

February 05, 2015

Assalamualaikum..

Birthday Yana hari tu celebrate kat rumah Onny..Onny decorate rumah utk birthday party..Panggil jiran ngan keluarga terdekat je..Simple celebration untuk anak-anak..Selagi dorang mahu celebrate kita buatlah kan..
Birthday girl
Birthday Cake
Ada sate, mee kari (kuah Moksu masak..Thumbs up)..Lasagna by me..Cheese tart..Buah Oren..
Lasagna for function..open order..ahaha..sempat promote
Kakak with Papa n Mama
Yang penting dapat jamu kaum keluarga..sahabat handai.. dan anak-anak happy..sbb hari mcm ni smpi petang lah biasanya kan..dorg pun suka hatilah juga nak keluar masuk ke apa ke..semoga anak-anak kami terus sihat sejahtera dan dipermudahkan segala urusan..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

1 Komen

  1. happy birthday arianna hani..santeknya baju!!! blink blink pinkish gitu...aunty nak pinjam ley tak? hehehe

    suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.