Tenaga Negatif..

February 04, 2015

Assalamualaikum..

Eh..hari ni Rabu? Almaklum cuti sambung Sabtu-Ahad-Isnin-Selasa..x perasan hari apa..masuk opis pg td..SEBAL! byk sgt aura negatif sekitar sy..dah plan nak Februari cantik di hati dan minda sbb besday Qoid Rafif bulan ni..so..nak positif tp manusia sekeliling tak membantu langsung..Pls go away..Sy tak perlukan anda-anda yang negatif di sisi sy..

Byk post untuk Februari..Entry beli rumput kat Sg Buloh..ni excited..ahaha..nak positif..nak happy..nak cantik..nak kurus..ehhhhh...xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.