Weekender Bazaar Hari Itu..

March 09, 2015
Assalamualaikum..

Dah setel 1 event..Jom rehat! Ahaha..tp pagi ni dah ada yang tanya Lasagna..Alhamdulillah rezeki Allah..Insya Allah minggu ni ada..

Start preparation untuk event pagi Sabtu..Masak dengan kasih sayang..setel semua dalam pukul 3ptg gerak tapi bawa anak-anak makan KFC dulu..beli jiwa sebab nak kena tinggalkan..Jam 5ptg gerak pegi Uptown. Sampai Damansara hujan lebat..Jalan pun jammed..So tenang-tenang aje..

Sampai Uptown dalam pukul 6ptg lebih..Terus set up..Masukkan spiral dalam tupperware then bakar lasagna dan sherperd pie..Ya..gigih bawa oven sebab nak fresh dan tak sempat pun nak baked kat rumah..

Sambil tu dok lepak 2 org ngan hubby layan lagu best2 organizer pasang..Crowd bagus..tp nama pun Uptown kan..makin malam makin ramai tp hati yang tadi happy sebab dapat dating ngan hubby tanpa kids terus sayu tetiba..Kesian Qoid ngan Qhalif..Ibu Ayah kerja sampai malam..Cakap ngan hubby..cukup pukul 10 jom balik. Rindu anak dah..Ahaha...

Masa crowd tgh makin ramai tu..marilah kita berkemas..Sekejap je setel. Bawa pun tak byk..Jadilah..ambil pengalaman..Seronok jumpa vendor lain..kenal-kenal dan buat marketing sikit..Tambah network chain..Insya Allah rezeki di bumi Allah luas..

 
Nak join event lagi tapi kali ni nak bawa bebudak..Biar dorg main bebas suka hati dorang.. cuma payahnya masa nak set up ngan kemaslah kan..hehe..takpe..next time..xoxo

Lynda Che Lah

6 comments:

  1. salam kenal..singgah blogwalking kat sini ☺

    ReplyDelete
  2. Salam awak =)

    Minat bercuti ? follow kami ye

    ReplyDelete
  3. Sedapnmyaaa..teringin sangat lasagna..tapi tulah jauh dari kawasan..nak berjalan-jalan sekarang susah sikit sebab beranak kecik kuasa dua..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aida..
      nti kalau ada nak hantar nearby Aida Lynda inform..

      Delete
  4. Alhamdulillah.. mudahan mkin luas rezeki.. lya pom suka lasagna.. klo dekat2 leh order gak

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.