“SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR "

May 11, 2015
Assalamualaikum...
GA by kak Neena..dulu pernah try..hampir menang..harap kali ni bertuah :)
Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!
Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!
Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok
- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)
- potongannya labuh menutupi dada
- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

Untuk Kak Neena..
Terima kasih sebab nampak cantik dan selesa ngan tudung-tudung yang gojes ni..
Semoga dimurahkan rezeki..dan dapat produce more muslimah items yang menepati syariah..
Semoga mendapat keberkatan dan saham akhirat yang melimpah ruah kerana membantu semua muslimah menutupi aurat dan selesa berfesyen.. 
BTW..new header blog gojes gonjeng sangat..hehe..suka..
Saujana mata memandang..xoxo

Lynda Che Lah

4 comments:

  1. singgah sini dari segmen yang sama... :)

    http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

    ReplyDelete
  2. Hai...datang dari segmen yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  3. dri GA yg sama. Done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.