Home Ads

Happy Birthday To Me ~ 31

Assalamualaikum..
Alhamdulillah untuk umur yang dipanjangkan ini... Semoga dipanjangkan terus usia utk beribadah..berbakti dan bersama yang disayangi.. Pagi td bangun..pakai tudung dan tekad dlm diri..Jom terus istiqomah dalam semua hal..Ckp ngan hubby. I nak buat bisnes bela ayam pula..ngan kambing dan dia gelak memula tapi support..Ok..kita tgk apa jadi di usia 32 tahun kalau masih diberi kesempatan oleh Ilahi..

Semalam celebrate awal berbuka puasa bersama kesayangans semua..Iftar di Dwap Barbarian, Laman Seri Shah Alam..Ok..not bad utk harga RM38net per person..Takde gambar makanan sbb al maklumlah kan berbuka puasa..



Cake SR sponsor by Adik..Esok besday dia.. so esok br post gambar dia..ahaha..Me at 31 yo..Qoid sebenarnya tu merajuk sebab masuk tu kali ke3 dah Ayah suap Ibu kek..dia dok panggil Ayah tapi Ayah tak perasan..ahaha..dah nama Ibu besday girl kan..Haruslah yang utama..

TQ familia..TQ semua yang wish kat FB..TQ utk doa..terutama yang doa untuk bisnes berjaya..Dan doa utk di Akhir Sana..xoxo

Lynda Che Lah

4 comments:

  1. hepi beday my lovely sis...
    semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, terus bahagia bersama keluarga tersayang dan semoga bisnes terus maju jaya...

    bila lah aku dapat merasa lasagna ko ni...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kakakku syg..
      Amin-amin..
      Nti kak..I plan turun KL..i kutip order..
      jangan time tu ko buat-buat taknak order kak..ahahah
      paksa hokey!

      xoxo

      Delete
  2. Happy Birthday dear.. hope am not too late! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..
      tak lmbt pun..really appreciate xoxo

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~