Byk yg jadi..

September 07, 2015

Assalamualaikum..


Lamanya blog bersawang..sbnrnya Ogos berlalu pergi dgn pelbagai cerita..
Awal Ogos sibuk amik KPSL nasib baik tahun ni di Shah Alam sahaja. Tp lepas tu diduga dengan chicken pox.. Dah tua br kena

Penuh satu badan dan muka..dalam 2 minggu juga br baik..dah baik..Allah duga lagi..kena kat 2 kesayangan hati..

Ibu cuti dekat 3 minggu plus cuti sakit.dalam tempoh cuti dpt berita kena tukar jabatan..byk nak cerita. 

kita cerita balik nti ye..skrg pun update blog kat fon je..

Lynda Che Lah

You Might Also Like

5 Komen

  1. Semoga cepat sembuh semuanya dan dipermudahkan urusan..



    Wahh Menarik: TIPS SUSUKAN ANAK HINGGA DUA TAHUN

    ReplyDelete
  2. Hero cute pon kena. Alhamdulillah dah ok dah kan.
    Akak kena tukar kat mane kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. transfer jbtn eka.
      new ofis..new parking..new assignments

      Delete
  3. jom join GA ni...rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.