Arianna's Grand Ihtifal Day

November 30, 2015

Assalamualaikum..


Event dah lepas tp nak abadi di sini.. Grand Ihtifal Day utk Arianna Hani

Buat kat USJ 1 21 November lepas..Jenuh hujan lebat gigih Maklong Paklong g tgk termasuk Onny n TokAyah..siap sesat barat dan bergaduh dlm kete salah jalan..haha

Tapi selamat smpi dan dpt tgk Arianna graduated dan perform..dia menari lagu Kun Anta malam tu..Maklong tahan sebak je la sbb x percaya..tu lah baby yg Maklong jaga dlm pantang..

Qoid penonton. Qoid graduated tempat lain ye..hihi..untung kecik2 dah merasa pakai jubah ngan topi konvo..

Next tunggu Yana masuk sekolah rendah..Qoid masuk pra..Insha Allah Qhalif ikut jejak langkah abang kakak.. doa kami..semoga anak-anak ini berjaya dunia dan akhirat..

Lynda Che Lah

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.