Qoid Rafif's Mini Concert

November 30, 2015

Assalamualaikum..


Dah kenapa update smpi 3 post.nmpk sgt hari ni x sibuk kan..hehe.. sbb esok lusa akan sibuk tutup akaun..meh kita marathon..

Mini concert Qoid hari tu buat kat Karangkraf pada 31 Oktober..Kali ni Qoid jadi mujahideen nyanyi lagu Muslim of The World..

Sblm tu buat bacaan AlFatihah, 3 Qul dan Ayatul Kursi.Semangat dia masa performance..

Yang penting support..anak-anak inilah yg dia suka..yang penting kita sediakan dia menghadapi crowd yg ramai..berdikari dan enjoy his moments.. 

Ibu Ayah are proud of u..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.