Masa Yang Berkualiti Utk Anak-Anak

December 30, 2015

Assalamualaikum..

Tak abis lagi ceritera Langkawi..Sbnrnya cuma nak cerita..
Untuk anak-anak kita sanggup buat apa sahaja.. 
Kami suami isteri sibuk dengan kerja..tambahan pula hujung tahun..
biasalah kerja bahagian akaun..mmg saat getir ni..
So ada peluang ke Langkawi tu, belanja mmg banyak sbb beli tiket flight on the spot..
Walaupun dah dekat seminggu sebelum pergi dok tgk tiket flight, end up abis juga RM580.
Belum lagi sewa hotel semalam tu, kenderaan dalam Langkawi dan shopping cokelat..

So, pegi Langkawi tu cuma nak gembirakan anak-anak..
Naik kapal terbang, naik bot dan jalan-jalan..Yang penting dorg ni nak mandi pool..haha..jauh tu..
Tapi masa yang berharga ni mmg tak dapat nak ditukar ganti dengan wang ringgit kan..
Semua demi kamu...
Curi masa dan cari masa..demi anak-anak..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.