Selamat Datang 2016

January 06, 2016
Assalamualaikum..

Dah 6hb baru nak update..1st update untuk 2016..
Kalau sempat dan rajin nak buat review 2015.. 

Semangat 2016 confirm lain sikit sebab Qoid dah tukar sekolah. Actually persediaan untuk dia hadapi sekolah kebangsaan tahun 2017. Bangun pun kena awal..Ibu Ayah pun kena disiplin sbb kena ada atas jalan pukul 6.30pagi supaya tak terperangkap dalam heavy traffic. Nak buat macam mana kan..Dok umah jauh ngan Onny.. Nak tinggalkan Qoid kat rumah urus diri sendiri jauh sgt pula Ibu nak balik tgk..So..solution, angkut je semua pagi Subuh.. Nanti kita cerita hari 1st Qoid dan Yana di sekolah baru.. Alhamdulillah xde masalah..

My new planner..kaler pink dan warna warni.. semoga seronoklah tahun ni macam tahun-tahun dahulu..
Seronok juga nak pakai planner ni..

Tabung 53minggu dilancarkan..Tabung Oren+Hijau pun dah on..Tabung bulanan pun Insha Allah..Semoga istiqomah menabung..Semoga 2016 lebih baik dan baik lagi pekerti dan akhlak kita..xoxo

Lynda Che Lah



1 comment:

  1. selamat tahun baru lynda...(walau dh bln 2 ni..hehe)

    smoga sgala pjlanna hidup kt dipermudahkan sgalanya..

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.