Setengah Tahun Berlalu..

June 30, 2016
Assalamualaikum..

Setengah tahun 2016 dah hari ni.. Cepat je kan masa berlalu..
Paling terasa..Ramadhan dah nak pegi tinggalkan kita..
Pun sekejap sgt..Tahun ni masih x berkesempatan join terawih kat Masjid
sebab 2 Q melasak..Dah tu AJK masjid awal-awal dah sound..
tu kita share nanti..

Kat ofis sibuk keje..
Alhamdulillah dah boleh catchup dan coop dengan tugas baru..
Kat rumah sibuk dengan anak-anak..
Persiapan raya mcm biasa..
Kali ni takde plan balik Besut tapi nak rehat ngan anak-anak..
Kebetulan kerajaan umum cuti pelepasan khas bagi penjawat awam 8 Julai 2016.
Save cuti 1 hari..

Setengah tahun ni macam-macam jadi..
Dan banyak tak update dlm blog..
Nti cari masa, recall balik kenangan separuh 2016.
Tinggal lagi separuh tahun ni kenalah manfaat kan..
Tambah saving..tambah pengalaman..
Planning nak start bisnes balik..back on track klu berkemampuan..

Insha Allah..
Nanti buat entry khas raya kalau sempat.
Ampunlah memang x bernafas kalau kat ofis..
Sampai nak sengguk pun tak sempat..
Ofismate pun pelik kita steady tak tersengguk di bulan mulia ni..
Haha.. kang lari calculation I x dan nak kejar..xoxo

Lynda Che Lah

2 comments:

  1. salam ramadhan n selamat aidilfitri linda...

    xpela.. ada masa kt tls blog..sama mcm lya..komitmen kerja n komitmen dgn ank/tjawab..mmg btul2 ada mood n free j update..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya kak. Maaf zahir batin ya.

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.