Qhalif Umar ~ 2 Tahun 5 Bulan

August 03, 2016
Assalamualaikum..

Sementara ada mood..
Dan sebab kak SA suh I back on track..
mehlah kita usahakan..hehe

Hari ni 2 tahun 5 bulan.
Cucuk 2 tahun baru je amik 2 minggu lepas..
Menangislah juga sebab dah tau takut dan sakit kan..
Memula excited melayan nurse macam-macam soalan.
Sampai masa cucuk..memang nampak dia takut dan pelik..
Sedihlah sehari tu sebab kena cucuk..

Dia lah otai kalau ikutkan..
Abg redha je kena selalu mengalah.
Kalau kena cubit sebab nakal, dia tahan je nangis..
Yang ni memang hati keras banding ngan abang..
Pandai manipulasi juga..
Sibuk nak ikut pergi sekolah..
Tapi nak sekolah ngan kakak taknak abang..
Dia lebih lasak dan lebih kental..
Anak no 2 memang macam tu kan..
Kalau ckp buat tak dengar je..

Suka makan ayam goreng.
kalau dapat kat kedai mamak lagi suka..
termasuk KFC..Memang feveret lah tu..
Kalau Ibu masak taknak..demand..
 
So far suka makan apa saja..
Sayur pun suka..tak tahulah bila dah pandai memilih nanti..
Boleh di harap..Kalau tanya siapa nama awak..
Dia jawab : Ni bukan awaklah..ni Qhalif T_T
Pandai cakap terima kasih Ibu, Terima kasih Onny kalau buatkan susu..
Baca doa tidur wlu kadang mulut je kumat kamit..
Masih kesayangan semua orang la kan.
sebab kuat membebel..
Semalam lah..apalah..Qhalif pun taktau la..hehe..
Kalau bawa pegi pool dah berani terjun kat pool yang dalam..
Sambil ayah monitor..Pandailah kot berenang nanti..
Doa Ibu Ayah..Semoga semuanya baik-baik untuk mu anak..
 Semoga Ibu dikurniakan kesabaran tinggi mendidik 2 anak lelaki..xoxo

Lynda Che Lah

1 comment:

  1. Alhamdulillah...moga yang terbaik utk qhalif

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.