Qoid Sambut Merdeka

August 29, 2016

Assalamualaikum..

Sempena Merdeka ni nak share cerita anak bertuah kat sekolah.
Actually sambutan hari Merdeka ni dah lama kat sekolah Qoid.
Sempena perasmian bulan kemerdekaan sekolah,
Cikgu Fiza WhatsApp minta pakaikan Qoid baju Melayu. 
Ibu pun excited lebih..Songkok takde masa raya.
So kenalah beli songkok..
Insan terpilih tu..
Sesuai lah dengan nama..
Semoga semua tuagasan kat sekolah oklah nanti.
tp kat rumah manja sgt..beza dengan kat sekolah.
memang macam tu ye..
 
Hari Isnin tu bangun awal..
Ayah hantar pegi sekolah awal..
Semangat pegi sekolah..
Bangga lah juga..
Cikgu Fiza tgh hari tu hantarkan gambar-gambar ni..

Selamat Hari Merdeka..
Merdekakan lah diri..
Pertahankan negara..
Semoga anak-anak ini akan mempertahankan negara nanti..xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

1 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.