Home Ads

Anniversary Ma Ayah

Assalamualaikum..

Anniversary Ma Ayah ni actually pada 27 Ogos.
Kitorg kat wedding Kesang Jaya..
Lama peram cerita ni.
Tak sempat.

Sekarang ni trend suprise planner.
So, kita pilih suprise planner je lah untuk anniversary kali ni sebab
bukan semua org attend wedding.

Plan ngan planner agak awal sebab kami sendiri tak berapa pasti tempat penginapan.
So, bg bajet kat planner then keep in touch utk lokasi.

 
Nak make it happen tu 1 hal.
Dengan planner sangkut dlm jammed.
Ma Ayah dah ajak berjalan Bandar Hilir.
Tp pandailah I berlakon..
Cuma masa suprise sampai, Ma Ayah tak ready ngan outfit cantik.
So, takleh amik gambar terkejut tu..

Tapi yang penting, suprise menjadi.
Ayah pun redha je.
Malam tu Ma Ayah belanja makan asam pedas Tok Kabil.
Then dah balik sini kitorg makan kat Nilai ramai-ramai.
 
Itu je lah yang boleh bagi..
Belon tu bebudak lah yang main.
Ma simpan bunga ros tu smpi seminggu lebih.

We love U Ma Ayah..
May till Jannah together..

BTW, No idea of buat suprise?
Try contact suprise planner berdekatan korang.
Taulah dorang nak arrange untuk korang..xoxo
#supriseplanner

Lynda Che Lah

1 comment:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~