Makan-Makan di Seremban ~ Man TomYam

February 06, 2017

Assalamualaikum..
Dekat Seremban hari tu, semalam je kan.
Nak makan kat mana taktau.
Pusing town Seremban tapi byk Mall dengan Fast Food.
Call la boss Encik Hubby sebab dia orang Seremban.
Tanya dia mana makan best.
So dia suggest Man TomYam. Pegi Seremban makan restoran Siam. Hahaha.
Jadilah isi perut sebelum anak-anak buat hal nak tidur kan.
Almaklum siang tu excited nak mandi pool tak tidur siang kan.
Sila waze, Insha Allah jumpa.




Order tomyam, nasi goreng ikan masin, 
Nasi goreng USA, nasi bujang.Sedaplah bagi range kedai siam.
Recommended. Harga berpatutan.
Nampak restoren gah mcm takut nak masuk tapi
Insha Allah harga mampu milik.
Tgk ramai makan siakap stim lah, siakap 3 rasa.
Tapi makanan dia sedap.

Insha Allah akan ke Seremban lagi.
Nak cari lauk salai pula.
Tu kena pegi siang lah kan.
kalau malam makan macam ni ok juga..
xoxo

Lynda Che Lah

You Might Also Like

5 Komen

  1. Wahhh jarang kan dapat makan sedap tapi harga berpatutan ;)

    ReplyDelete
  2. Ye ker? cam sedap nanti nak try la. Kalau search google map jumpa tak?

    http://axlensa.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man Tom Yam ni popular kat Seremban.
      Insha Allah jumpa.

      Delete
  3. Kak.. Harga lauk ikan siakap berapa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami tak makan siakap..
      Tapi kira harga murah dalam RM30-60 ikut size dan masakan

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.