Home Ads

Set Travel Cosmoderm ~ Pilihan Kaki Travel

Assalamualaikum..

Baru-baru ni Lynda dapat peluang ke percutian tepi pantai. Sepanjang di sana, cuaca cerah dan baik. Tahulah kan bila ke tepi pantai macam ni, bahang panas matahari yang ada UV tu boleh membahayakan kulit kan. Tapi dengan adanya set travel Cosmoderm ni tak perlu risau dengan panas matahari lagi.

Set travel Cosmoderm ini didatangkan dengan Vitamin E Cream 3,000iu (50ML),Tea Tree Oil Magic Body Lotion (60ML), Advanced Moisture Therapy Cream (50ML). Dalam set yang Lynda dapat ni diberikan juga tuala muka Cosmoderm yang lembut. Boleh lap peluh kan. Dan sample BB Cream Cosmoderm.


Vitamin E ini berfungsi sebagai agen pelembap kulit yang terdedah kepada panas matahari. Tidak berminyak dan selesa digunakan. Mengandungi Vitamin E dan Rosehip Oil.

Tee Tree Oil Body Lotion itu pula boleh digunakan di keseluruhan badan untuk memberi kesegaran. Ia mengandungi minyak bunga matahari, AloeVera, Ekstrak Chamomile dan Tea Tree Oil
Macam Qhalif, dia kalau panas dan berpeluh gatal-gatal badan dia. Jadi Lynda sapukan Body Lotion ini untuk memberi kelegaan kepada kulit dia.

Advanced Moisture Therapy Cream ini istimewa dan diformulasi dengan Vitamin E, campuran Estrak Herba dan Tea Tree Oil untuk tumit kaki yang merekah dan melegakan rekahan yang  terjadi pada tubuh. Kulit kering sangat kan nanti kalau terdedah kepada matahari.

Sample BB Cream tu best sangat sebab sangat ringan pada kulit, tidak berminyak dan tiada bau yang kuat.
Ni gambar Lynda pakai Vitamin E dan BB Cream. Qhalif pun pakai Vitamin E masa ni. Alhamdulillah kulit tak kena sunburn dan takde kulit kering macam kalau biasa kita pergi tepi pantai tu kan.

Banyak lagi produk lain yang ditawarkan oleh Cosmoderm. Dan semua produk adalah 100% halal, tiada paraben dan mampu milik. Harga yang ditawarkan untuk set ini adalah RM60.00. Set travel ni boleh didapati dari Cosmoderm.

Untuk promo terkini atau maklumat lanjut dan pilihan produk lain anda boleh ke:

Website : Cosmoderm
FB : Cosmoderm
IG : Cosmoderm


Lynda Che Lah

13 comments:

  1. Best kn set travel cosmoderm lengkap untuk di bawa travel

    ReplyDelete
  2. Adanya cosmoderm, nak bercuti ke mana-mana pun tak risau takut kulit rosak .hihi

    ReplyDelete
  3. Suka travel set ni, senang nak bawak ke mana saja.

    ReplyDelete
  4. Best kannn pakai BB cream Cosmoderm.
    Travel pack Cosmoderm memang bagus!

    ReplyDelete
  5. Memang senang sangat bila ada set travel macam ni kan.. tak payah nak bawak yang besar-besar. Jimat space luggage kita..

    ReplyDelete
  6. Bagus bila Cosmoderm nie. Boleh lindungi kulit kita..

    ReplyDelete
  7. memang best pakai cosmoderm ni. yakin selamat dengan cosmoderm

    ReplyDelete
  8. best kab linda..syok sangat dapat kenal dgn produk cosmoderm. dah jatuh cinta tau

    ReplyDelete
  9. Moha suka travel pack ni.. lepas dah amalkan guna, kulit semakin sihat dan lembut

    ReplyDelete
  10. Suka barangan cosmoderm..ada lagi tak cuba dalam travel pack..kene cari ni

    ReplyDelete
  11. skrg ada sale 50.90 je. bes grab skrg..

    ReplyDelete
  12. Qaseh suka jugak cosmoderm travel set ni.. mudah nak bawa ke mana2 , beg pun kalis air siap dpt towel muka lGi

    ReplyDelete
  13. cosmoderm terbaik.nak cari di drugstore pun tak susah dah

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~