Selamat Hari Lahir Cinta Hati ~ 34 tahun

December 31, 2017

Assalamualaikum..
Hari ni hari lahir Encik Hubby yang ke34. Esok dia dah jadi 35 tahun on paper.. hehe.. Tapi hari ni tak sihat sangat. Batuk teruk dan kami duduk di rumah je. Malam ni ada plan BBQ ramai-ramai satu keluarga. So, kira celebration kecil lah juga tu. Dah berumur ni, mana kisah ada kek ke tak kan. 

So, selamat hari lahir. Semoga dipanjangkan umur dan dipermudahkan segala sumber rezeki.. Diberi kesihatan yang baik dan beroleh rahmat dan keberkatan. Sambung plan for next year tu. Make it happens! I know you will read this later :)

Lynda Che Lah




You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.