Jujurnya Kasih Mereka :)

Salam u'olls..

Post ni berkenaan dgn dua bintang hati sy..Seorang cahayamata kesayangan sy n encik hubby (dan semua) dan seorang lagi bintang hati mama (Norhasliza) dan papa (Harun Shah).. Dua org cucu Tok Ayah n Onny..

Qoid Rafif Bin Zainol Ariffin
Nur Arianna Hani Binti Harun Shah
Secara jujur..sy seronok melihat kasih sayang mereka..Jujur..Ikhlas..tiada dengki..tiada sengketa..walupun mereka berdua bukan adik beradik tapi kasih sayang mereka terlalu telus..

Mereka ikhlas berkongsi setiap barang..makanan dan minuman..kadang-kadang bergaduh dan berkasar sesama sendiri tapi tak simpan dalam hati..tak sampai seminit..mereka berbaik semula dan sentiasa saling mengingati..

Biasanya hari Sabtu dan Ahad..kami ada agenda masing-masing..so..dua sepupu ni tak berjumpa..tp masing-masing akan bertanya mana kakak (Arianna) dan mana adik (Qoid)..sweet kan...bila jumpa pagi Isnin tu bukan main seronok lagi bebudak ni..hehe..

Doa sy dan semua..semoga kasih ini terus mekar dan berterusan..saling bantu membantu dlm setiap hal..bersaing dengan sihat dalam pelajaran dan terus menjadi kesayangan dan kebanggaan kami..Semoga mereka berdua juga terus sihat sejahtera dan sentiasa di bawah lindunganNya..xoxo

NolynQoid

Post a Comment

0 Comments