Assalamualaikum..
Hari tu janji nak share yuran Little Caliphs kan..Biasanya, dorang akan hantar surat untuk hari pendaftaran. Tapi ni tak dapat lagi..Tunggu je lah..Decide nak Qoid teruskan di Little Caliphs sbb  pencapaian dia bagus di sini..
Klik gambar ye kalau tak nmpk..Qoid & Yana tak amik extended program (DAY CARE) (8pagi-6 petang) so bulanan kami bayar RM250. Ni utk kelas dr pukul 8.30 pagi-12.30 tgh hari..Utk uniform dan baju sekolah..semua akan bagi 2 pasang..nak beli lebih pun boleh..harga sama..
Ni baju dorang..Yang pakai baju warna ungu dan merah ni baju utk hari sukan..dah lepas sukan bolehlah nak pakai setiap hari Rabu..Semua yang dibayar masa pendaftaran ni includes juga 2 kali trip, buku dan modules serta insurans Takaful.. 
Insya Allah..Siapa yang berminat nak hantar anak-anak..sy suggest juga Little Caliphs ni sbb pencapaian Qoid ngan Yana bagus..So..mmg berkaliber teacher-teacher dorg ni dalam mendidik anak-anak yang zero sampai boleh membaca dan menghafaz surah..Kat sini pun develop sikap dan adab..Alhamdulillah...xoxo

UPDATE 2016

Alhamdulillah... Baru je tadi booking tempat utk anak saya di LC Sek 27 Shah Alam. Booking kena bayar RM200.

Full day bayarannya RM420/month.
Half day bayarannya RM270/month

Alhamdulillah... sy pun dah booking utk anak sy di LC Mahkota Residence BMC. Anak umur 5 thn. Booking RM1000. Sy ambil yg half day.

Full day monthly RM513
Half day monthly RM328
Lynda Che Lah