Baju Menyusu Feedmilk ~ Teknologi Selamber Selak

Assalamualaikum..

Nak menyusu tapi masih tampil bergaya? Ke kenduri kendara tapi masih bebas menyusukan tanpa perlu susah nak selak baju kebaya tu? Pernah dulu pergi kenduri pakai kebaya. Sekali Qoid menangis nak menyusu, memang payahlah. Biras tegur katanya kalau menyusu tak sesuai berkebaya. Tapi tu dululah. Sekarang dah jumpa satu butik menjual baju menyusu yang mesra ibu dan bayi.
Butik Feedmilk ini terletak di Alam Avenue menawarkan pelbagai rekaan pakaian menyusu daripada baju T, jubah, Kebaya, Baju Kurung dan pakaian mengandung (maternity). Menggunakan teknologi #selamberselak #tanpabutang #tanpazip, pakaian menyusu ini membantu ibu menyusu dalam menyusukan anak tanpa perlu menyakiti anak dan menyukarkan pergerakan.
 
Pakaian menyusu daripada Feedmilk adalah:
  • Como Crepe Kualiti Tinggi
  • Tidak mudah renyuk
  • Menggunakan Kain Cotton yang berkualiti
  • Mesra Wudhu
  • Tidak perlu digosok (minima iron)
  • Tiada butang, Tiada Zip (untuk keselesaan ibu dan keselamatan bayi)
Sempena hari raya yang lalu, Feedmilk telah mengeluarkan koleksi baju raya yang moden, sofistikated dan anggun seperti kebaya Paloma yang diperbuat daripada material Prada Lace dan berkonsep kain duyung.
 
 
 
Kalau nak sedondon dengan anak pun boleh. Feedmilk ada mengeluarkan baju kurung Swaroski yang sedondon dengan anak. Walaupun raya dah lepas, anda masih boleh dapatkan pakaian menyusu ini. Bolehlah sedondon dengan anak-anak ke sebarang majlis. Tambahan pula dah  nak hujung tahun ini banyak kenduri kendara kan. Boleh beli sepasang dua baju baru dengan Feedmilk.
 
 
Mereka dah  beli dan rasa selesa dengan baju dari Feedmilk. Lynda pun ada sepasang. Selesa sebab kain jenis yang tidak panas dan mudah digayakan. Jadi apalagi! Boleh ke FB dan IG Feedmilk ok.

Jangan lupa juga follow Femilac Milkbooster #tibetibebengkak untuk rangkaian milk booster pilihan anda.

Jom shopping dengan  Feedmilk:

FACEBOOK : Feedmilk
INSTAGRAM : Feedmilk


WhatsApp : 018 327 3092

Waktu Operasi:
SELASA-AHAD ( 11.00 AM - 8.00 PM )
ALAMAT BOUTIQUE : Feedmilk Boutique - H50-1,
Jalan Serai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 40200 Shah Alam, Selangor.
Waze : Feedmilk
 
Alamat HQ: FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U)
No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AK
Seksyen 7,40 000, Shah Alam,Selangor
HOTLINE HQ : 03-33626516


Lynda Che Lah

Post a Comment

1 Comments

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~