G & H Protect - Deoderant Tahan Lama

Assalamualaikum.
Ada ke lagi zaman sekarang ni orang tak pakai deoderant? Deoderant tu apa? Alamak! Deoderant tu ubat ketiak. Hehe. Cecair yang kita gunakan di bawah lengan untuk menyerap peluh dan bau. Sebab bau ketiak ni memang tak selesa kan. Kalau kuat berpeluh tapi lagi kuat berbau. Tak selesa untuk kita dan orang sekeliling.
Lynda nak share 1 deoderant yang telah berjaya menambat hati kami suami isteri. Serious bila pakai deoderant ni memang taknak beralih kepada yang lain. Deoderant ni tidak berbau kuat dan yang paling penting sekali, walau berpeluh macam mana sekalipun, ketiak tidak basah dan tidak akan berbau. Ni pengalaman sebenar. Memang Encik Hubby pun suka dengan deoderant ni. Dan yang penting, selain tahan lama sewaktu digunakan, sebotol ni boleh bertahan sehingga 3 bulan!

Kebetulan, produk penjagaan diri daripada Amway ni pun bagus-bagus. Nanti Lynda share 1 produk yang korang suka dan mampu buat sendiri. Ni memang kesayangan Lynda sekarang!

Harga deoderant ni RM37.00 dalam bentuk Roll On. Tapi kalau boleh tahan sampai 3-4 bulan tu kira dah jimat banyakkan. Kalau ada yang nak beli, boleh beli je ngan Lynda dan nanti kita arrange nak COD atau Pos kan. 

Nak beli <KLIK SINI>

Lynda Che Lah

Post a Comment

0 Comments